Home Forumuri ETICA VANATOREASCA COD DE ETICĂ VÂNĂTOREASCĂ Focuri de arma in Onesti

  • Acest subiect are 1 răspuns, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 5 luni de A O.
Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Autor
    Mesaje
    • #4136 Răspunde
      A O
      Participant

      Polițiștii fac lumină în cazul focurilor de armă care s-au auzit astăzi la Onești, și care au semănat panică în rândul populației, după cum UNU PE TROTUȘ A RELATAT ÎN EXCLUSIVITATE AICI. Potrivit anchetatorilor, care încă efectuează cercetări în acest caz, un bărbat de 62 de ani, aflat sub influența alcoolului, a tras 4 focuri de armă de la balconul locuinței sale tocmai la 300 de metri, într-un bloc de pe strada Tineretului.

      Comisar Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt IP J Bacău: „La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 15.23, o femeie din Onești a sesizat faptul că geamul de la locuința sa de pe strada Tineretului prezintă urme de distrugere.

      Polițiștii din cadrul Serviciului A.E.S.P. prezenți la fața locului au precizat faptul că este vorba de un foc de armă cu o armă de vânătoare, fiind identificate atât proiectilul cât și bura, parte componentă a unui cartuș destinat armelor de vânătoare.

      La scurt timp, a fost identificat un bărbat, de 62 de ani, deținător legal de armă de vânătoare, care, pe fondul consumului de alcool în exces, ar fi efectuat 4 focuri de armă din balconul locuinței sale, iar unul din cartușe a pătruns în geamul unei locuințe situată la o distanță de aproximativ 300 de metri.

      În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă fără drept și distrugere”.

    • #4137 Răspunde
      A O
      Participant

      Sunt ciori în zona?

Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: Focuri de arma in Onesti
Informația ta: